Följ oss

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Drunken Buffoons från Malmö spelar på Gamla Slakteriet!

Drunken Buffoons (Mikael Nordlander och Håkan Thörn) är en av Malmös galnaste dj-akter. Den 1 oktober tonsätter de dina trumhinnor på Gamla Slakteriet. Med en halsbrytande och partykokande genremix du aldrig hört maken till. Sinnessjukt roligt!

Trompe Le Monde lärde känna Drunken Buffoons under en blöt eftermiddag på en bar i Göteborg under Way Out West och kände snabbt ett nära släktskap. Ännu ett sällskap som vill skicka missiler mot det förväntade. Yes! Vi måste flyga upp dem till 1 oktober skrek vi i kör! Och snart, snart är de här.

Så här beskrivs dom:

”Inget är fel, inget är omöjligt. Så länge det är bra skivor, bra låtar så funkar det. Ja, om det är dansant musik. Drunken Buffoons från Malmö håller alltid partyt framför samlandet, de vet att en bra fest inte alltid tar hänsyn till den goda smaken. De bjuder alltid på lika mycket dans och fest i båset som på golvet.

Mantrat indie, acid, house, euro, jungle och big beat tjatas det alltid om, och till det svär de sig. I alla fall tills det blir någon tuff hiphop från New York, rumpbonanza med doft av Miami eller hård grime från London. Ingen vet vilken väg musiken tar, även om den alltid startar någonstans i eller kring tankar om ett Manchester eller Glasgow sent 80-tal och oftast landar i en laserdränkt källare någonstans öster om den fallna muren ett par år senare. Hur det än blir är det alltid kul och i närheten av en stundande katastrof.

Eller för att sammanfatta det hela i ett citat: There’s a fine line between clever and stupid.”

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s